Demonstratie TEGEN herdenking vluchtelingen tijdens Dodenherdenking 4 Mei 2017

demojpgDe vergunning van de Burgemeester is binnen !!! SVP DELEN
LEEFBAAR AMSTERDAM
Demonstratie TEGEN herdenking vluchtelingen tijdens Dodenherdenking 4 Mei 2017
Locatie : Nieuwmarkt Tijdstip : 18.00 – 20.30

Leefbaar Amsterdam is van mening dat de Doden herdenking bedoelt is om de slachtoffers te herdenken die gesneuveld zijn voor onze vrijheid . Leefbaar Amsterdam vindt dat 4 mei hier niet voor bedoeld is en houdt hier tegen een protest actie . Wij zijn niet tegen het herdenken hier van maar vinden het tijdstip en datum ongepast / respectloos . Als de overheid dit toestaat dienen wij hier tegen in protest te komen daar dit ook nog op een locatie gebeurd waar vele joodse mensen op transport werden gezet .Dit kan en mag niet gebeuren….Dit is een klap in het gezicht voor de nabestaanden…Een nog slechtere locatie hadden ze niet kunnen kiezen.
Komt allen 4 Mei !!!

Wij roepen ieder die komt om zich fatsoenlijk en ordelijk te gedragen dit mede uit respect voor de herdenking .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *