STEUN NU OOK LEEFBAAR AMSTERDAM…WANT EEN SCHOON,VEILIG EN LEEFBAAR AMSTERDAM DAT DOEN WE SAMEN !

Steun Leefbaar Amsterdam

Leefbaar Amsterdam heeft ten doel het realiseren van een leefbare en een veilige stad waarin de Amsterdammer centraal staat en zijn of haar belangen optimaal gediend worden door te zoeken naar een goed leefklimaat in de ruimste zin van het woord en uitstekende voorzieningen voor de Amsterdammer met mogelijkheden voor iedereen die wil, maar met duidelijke grenzen en een harde aanpak voor diegene die niet willen. We zijn een partij die problemen aanpakt en taboes niet uit de weg gaat. We zeggen wat wij denken en doen wat we zeggen. Leefbaar Amsterdam is de enige echte Amsterdamse partij die er is voor alle Amsterdammers en is niet verbonden aan de Haagse politiek.

Omdat Leefbaar Amsterdam een lokale partij is, hebben wij minder te besteden voor de verkiezingscampagne. Alle andere partijen ontvangen subsidie van het Rijk. Vandaar dat wij uw financiële bijdrage goed kunnen gebruiken. Maar of het nu gaat om een actieve of een financiële bijdrage: alle steun is natuurlijk welkom!

Heeft u hart voor Leefbaar Amsterdam en wilt u meer betekenen voor Amsterdam en de partij? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden:

Donatie
U kunt ons financieel steunen door middel van een donatie. U beslist zelf hoeveel u wilt doneren om Leefbaar Amsterdam te steunen. U kunt uw donatie overmaken naar bankrekening 455095051 t.n.v. Leefbaar Amsterdam te Amsterdam.

NB. Voor meer informatie over donaties of sponsoring kunt u contact opnemen met:

R. Laan
e-mail naar leefbaaramsterdam@live.nl

Word lid!
Als lid van Leefbaar Amsterdam heeft u het recht om mee te beslissen over belangrijke onderwerpen. U kunt uw stem uitbrengen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Het lidmaatschap kost € 15,00 per jaar. Aanmelden? Mail ons: leefbaaramsterdam@live.nl

Vrijwilliger
Wilt u liever een actieve bijdrage leveren? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Vrijwilligers zijn hard nodig om in campagnetijd bijvoorbeeld te flyeren en posters te plakken. Maar ook door het jaar heen, kunnen we uw hulp goed gebruiken! U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar leefbaaramsterdam@live.nl o.v.v. Vrijwilliger.

Bedankt voor uw steun!

2 thoughts on “STEUN NU OOK LEEFBAAR AMSTERDAM…WANT EEN SCHOON,VEILIG EN LEEFBAAR AMSTERDAM DAT DOEN WE SAMEN !
  1. Graag zou ik willen weten of er nog avonden of dagen waarop de burger met jullie in gesprek , discussie of debat kunnen gaan voor de verkiezingen
    mvgrt ronald keplinger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *