LEEFBAAR AMSTERDAM STERK IN OP KOMST !!! PARTIJEN KRIJGEN GROTE KLAPPEN MET DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

Ik kan mij niet voorstellen dat Amsterdammers gezien het waardeloze landelijke beleid nog in de sprookjes van deze partijen geloven…Daarom 19 Maart Leefbaar Amsterdam !

verkiezingsbord

vr 31 jan 2014, 07:44

|

        lees voor       

           

             Partijen vrezen klap bij gemeenteraadsverkiezingen       

                 AMSTERDAM -De meeste partijen hebben geen hoge verwachtingen van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Vooral voor de regeringspartijen VVD en PvdA is het doel het verlies te beperken.

          Dit blijkt uit strategische handleidingen, notulen, ingediende kandidatenlijsten en uit geluiden op partijbijeenkomsten, meldt dagblad Trouw.

„Focus in de komende campagnes op zetelbehoud, of net iets meer”, noteerde de secretaris van een PvdA-gewest in september 2013 uit de mond van de campagnestrateeg van het landelijk bureau. „Er is weinig vertrouwen in het kabinet.”

Ook veel afdelingen van de VVD hebben meer vrees dan hoop. „De landelijke peilingen geven een negatief beeld voor de regeringspartijen”, constateert de campagneleider van de afdeling Rijswijk, die hoopt dat de kiezer „zich realiseert dat het om lokale verkiezingen gaat”. Deze weken beginnen de meeste partijen met hun campagne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *